Leven achterwaards begrepen en vooruit geleefd

Biografie practicum

Maak werk van je leven en ga aan de slag met je biografie.

In ieder leven doen zich momenten voor, waarop levensvragen zich aandienen. Soms hebben deze vragen vooral betrekking op werk en loopbaan en soms juist ook op andere levensgebieden. Er zijn momenten dat je niet weet welke weg te kiezen of dat je dat wel weet maar er om een of andere reden er niet toe komt om een andere weg in te slaan.

Door onderzoek naar je eigen biografie (levensloop) krijg je meer zicht op jouw persoonlijke weg en ga je de thema's en de richting van jouw leven herkennen.

In een kleine groep van maximaal 5 personen onderzoek je jouw levensloop aan de hand van een bepaald thema. Na afloop ga je naar huis met een toekomst scenario en een stappenplan.

 

Deze pagina is in bewerking op dit moment. Binnenkort vind je hier meer informatie over het biografie practicum. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Samen maken we je vraag helder en kan je onderzoeken of deze manier van werken aansluit bij jouw vraag.