Verschil in perspectief 302 x 242

Ontdek in korte tijd welke eerste stap jij kunt zetten op weg naar meer vervulling in jouw leven!

Leef jij vanuit vrije wil? Of voel je je gevangen in wat je allemaal nog moet doen? Verplichtingen waar je niet onder uit kunt. Je werk wat veel van je vraagt en je veel energie kost. Denk je wel eens “is dit nu het leven waar ik blij van word?”

Je weet alleen niet hoe je jouw leven kunt veranderen in de richting waarvan je weet dat je een stuk gelukkiger zult zijn.

 

Waar kun je het beste beginnen? Wat is de eerste stap die je kunt zetten?

Je kunt pas iets veranderen als je weet waar je in zit. Wanneer je jezelf niet kent, je niet weet waar je nu precies tegen aan loopt en waarom dat zo is zal je niet in staat zijn om jouw leven te veranderen in de richting die je wilt.

De eerste stap is om te beseffen van waaruit je jouw huidige leven vormgeeft. Wat drijft jou om te doen wat je nu doet?

 

Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

 • Ervaar je jouw leven als een sleur wil je iets anders maar weet je niet waar te beginnen?
 • Wil jij jouw leven een nieuwe impuls geven en ben je op zoek naar een klankbord?
 • Blijf je in een kringetje doordraaien en zie je alleen maar beren op de weg in plaats van mogelijkheden?
 • Twijfel je welke volgende stap nu de beste voor je is?
 • Zit je vol creatieve ideeën maar mis je de drive en de energie om er een succes van te maken?
 • Loop je al langer met een probleem rond en kom je er niet goed uit? Twijfel je over hoe je daar het beste mee kunt omgaan?

 

Geef ons 90 minuten om samen met jou te bepalen welke eerste concrete stap je kunt zetten om jouw leven meer in overeenstemming te brengen met wat jij wilt!

Wij zijn Pieter van der Gaag en Marianne De Bondt en het is onze passie om mensen te begeleiden die hun leven een andere wending willen geven. Die willen loskomen uit de waan van de dag en op zoek zijn naar meer passie, vrijheid, plezier en diepgang in hun dagelijks leven.

Wat we inzetten is geen boekenwijsheid of een goed bestudeerde theorie. Het is een combinatie van doorleefde levenservaring en de beste trainingen die we gevolgd hebben. Die zetten we graag in om jou te helpen jouw droom te gaan leven. We kennen de valkuilen, dwaalsporen en de mogelijkheden. En die geven we graag aan je door.

 

Stel je voor hoe het zou zijn als …

… je inzicht zou hebben in waar je nu precies tegen aan loopt in jouw leven en wat daar de werkelijke oorzaak achter is.

… je voor jezelf de balans hebt opgemaakt. Je zicht hebt op wat je in de weg staat om te doen wat je graag wilt doen.

… je precies zou weten hoe je jouw leven kunt veranderen in de richting die jij graag wilt. Zodat je je vrij voelt om gaan te doen waar je in gelooft!

… je een aantal concrete handvatten krijgt waarmee je zelf verder kunt en hoe je daarmee eindelijk met veel meer plezier je leven vorm kunt geven.

… je nieuwe ideeën en inspiratie hebt opgedaan, je passie en gedrevenheid sterker is en je er zin in hebt om aan de slag te gaan!

Samen creëren we jouw persoonlijk actieplan voor meer voldoening en plezier! In een persoonlijke één-op-één Doorbraak-Sessie van 90 minuten helpen wij je om jouw verlangen te concretiseren, belemmeringen die je in de weg staan helder te krijgen en in beweging te komen om jouw leven te veranderen in de richting die jij graag wilt!

 

Dit is wat een Doorbraak-Sessie je kan opleveren:

 • Inzicht in wat je in de weg staat om te doen wat je graag zou willen doen.
 • Focus op wat je werkelijk wilt
 • Zelfvertrouwen in jouw mogelijkheid om het voor elkaar te krijgen
 • Inspiratie om in beweging te komen
 • Energie om het te gaan doen
 • Actie door concrete handvatten en een eerste stap te zetten

Zo zet je de eerste grote stap richting het creëren van het leven waar jij blij van wordt!

 

De voordelen van een Doorbraak-Sessie:

Tijdens een kort en krachtig proces kom je tot inzichten die je écht verder helpen. In plaats van een kant-en-klaar advies krijg je échte ondersteuning bij het zoeken naar de juiste manier om jouw leven in overeenstemming te brengen met wat jij wilt!

Hulp bij het maken van een keuze voor de voor jou meest passende aanpak. Waarbij wat je zelf al (onbewust) weet zichtbaar gemaakt wordt en je jouw eigen antwoorden vindt op de vragen die je hebt.

Eén-op-één sparren met iemand die weet wat je doormaakt. Geen theoretisch advies maar coaching door iemand die zelf ervaren heeft waar jij tegen aanloopt en die weet wat werkt en wat niet. Jij en jouw vragen staan centraal en je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om verder te kunnen.

 

Wie heeft er baat bij een Doorbraak-Sessie?

Een Doorbraak-Sessie gaat je enorm helpen als je:

 • een belangrijke keuze wilt maken in je leven (veranderen van baan, stoppen met een relatie)
 • niet weet wat je nu eigenlijk wilt met jouw leven
 • bereid bent om stappen te nemen om jouw leven meer in overeenstemming te brengen met wat jij wilt
 • merkt dat bepaalde gedachtes en gewoontes je tegenwerken, maar je geen idee hebt hoe je ze kunt veranderen
 • veel ideeën hebt, maar het je niet lukt om die ideeën om te zetten in actie en ze uit te voeren.
 • al weet wat je wilt, maar misschien even nieuwe inspiratie nodig hebt
 • al langer aan het aarzelen bent om die stap te zetten in jouw leven waarvan je weet dat je dat moet doen
 • behoefte hebt aan nieuwe ideeën en gezichtspunten

Door te investeren in deze Doorbraak-Sessie kun je een concrete stap zetten in de richting die jij voor ogen hebt. Het levert je gewoon een heel goed gevoel op wanneer je besluit om in beweging te komen en jezelf en waar naar jij verlangt serieus te nemen.

Als je voelt dat je veel meer uit je leven kunt halen dan je nu doet dan nodigen we je graag uit om een afspraak te maken. We gaan graag met je aan de slag om van jouw leven weer een bron van energie, uitdaging en plezier te maken.

 

Ben je er klaar voor om de sleur van het dagelijks leven achter je te laten en te gaan doen waar je blij van wordt?

 

De investering voor een persoonlijke Doorbraak-Sessie bedraagt € 127,--, inclusief BTW. Kun je de BTW verrekenen (ondernemers, bedrijven) dan is de prijs exclusief BTW. De doorbraaksessie vindt plaats in het pand Laan 22, Laan van Brabant 22 in Roosendaal. Je kunt gratis parkeren en het pand ligt op 10 min lopen van het station Roosendaal. Met de bus vanaf het station kan ook, iedere 5 minuten rijdt er een bus. Een andere locatie kan in onderling overleg. Mocht je de sessie liever via Skype doen dan is dat mogelijk.

 

vink

Ja, ik geef me op voor een Doorbraak-Sessie

Na jouw aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Aansluitend ontvang je ter voorbereiding op de sessie een bevestigingsmail met daarin een aantal vragen. Zodat je direct al een begin kunt maken!