manoppiek 2

Wanneer je los wil breken uit de sleur van het dagelijks leven en eindelijk gaan doen waar jij blij van wordt.

Ben je er klaar mee met dat gevoel dat je geleefd wordt door je omgeving? Dat je steeds zoveel moet en niet toekomt aan wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven? Wil jij jouw leven een andere wending geven en ben jij vastbesloten om te ontdekken wat je werkelijk wilt en gaan doen wat er voor jou echt toe doet?

 

 

 

 

In het Veeg het stof van je Dromen - Programma krijg je de sleutel aangereikt om te ontdekken wat jouw droom is en die gaan leven!

Herken jij je in een van de volgende situaties?

 • Je weet niet wat je nu echt wilt maar een ding weet je wel: je bent niet gelukkig met het leven wat je nu leidt. Je wilt ontdekken waar jij van begint te stralen. Je wilt je weer blij en relaxed voelen.
 • Je zoekt rust en balans in jouw leven en ondanks vele pogingen is het je tot nu toe nog steeds niet gelukt. Je voelt je opgesloten in iets wat je niet langer wilt, je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen en je wilt dat omdraaien: jouw leven in eigen hand nemen.
 • Je leven geeft je niet de voldoening die je graag zou willen. Je merkt dat je met steeds minder plezier de dingen doet. En je wilt jouw plezier en passie weer terug. Nu zit je een vicieuze cirkel waar je maar niet uitkomt.
 • Je wilt iets anders met jouw leven maar weet niet waar te beginnen. Je hebt workshops en trainingen gevolgd, je had goede voornemens maar het is je niet gelukt om een wending aan je leven te geven. Je zoekt naar iets wat wel werkt.
 • Je zoekt naar een aanpak die eenvoudig is en waar je iets mee kunt in jouw dagelijks leven. Geen ver van je bed filosofie maar een concrete en praktische aanpak die werkt en blijft werken. Je zou soms willen dat iemand je gewoon de kortste route wijst om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst.

Ik ben Pieter van der Gaag en ik heb ervaren waar jij nu misschien tegen aan loopt in jouw leven.

De situaties hierboven zijn voorbeelden uit mijn eigen leven. Ik heb er jarenlang mee geworsteld en had geen idee hoe ik het kon veranderen.

Ik had een baan als management consultant met veel status en een goed inkomen. Alles liep op rolletjes, mijn carrière zat in de lift en de perspectieven waren veelbelovend. Maar als je toen aan me vroeg of ik echt gelukkig was met mijn leven was het antwoord nee. Ik had het gevoel in een keurslijf te zitten en was mijn gevoel van vrijheid kwijt. En langzaam aan verdween de inspiratie en het plezier uit mijn leven. Ik was comfortabel ongelukkig geworden.

En ik ging op zoek. Naar wat echter? Dat wist ik niet. Ik wist werkelijk niet wat ik wilde met mijn leven of waar ik nu precies naar zocht. Op een dag, volkomen onverwacht, was er een keerpunt in mijn leven en voor het eerst in mijn leven viel ik samen met wie ik echt was. Los van alle ideeën die ik had over mezelf en de wereld om mij heen. 

Wat er toen gebeurde was dat begrenzingen, blokkades, belemmeringen waar ik tegen aanliep in mijn leven begonnen weg te vallen, zij losten spontaan op en ik kwam terecht in een totaal gevoel van vrijheid en gelukzaligheid. Dit heeft weken geduurd en ik was gelukkig. Ik had gevonden waar ik zo lang naar had gezocht!

En dit gevoel van extase raakte ik weer kwijt, de realiteit van alledag, de verplichtingen en verantwoordelijkheden, de verwachtingen van anderen kwamen sterk als machtige wachters op de drempel naar voren. En ik keerde terug naar het leven wat ik had. Met een verschil: ik had ervaren hoe het anders kon zijn! Er was iets gewekt in mij wat niet meer te doven viel.

En ik ging op weg, op zoek naar wat ik weer was kwijtgeraakt. Hoe kon ik mijn leven veranderen in de richting waar ik zo naar verlangde? En hoe kon ik mijn verlangen realiseren? Ik wilde me vrij voelen, gelukkig zijn en betekenis hebben, maar hoe? Dat was een grote vraag.

Ik ben er op uit getrokken, ben cursussen, seminars en retraites gaan volgen, heb daarvoor de hele wereld over gereisd en ontmoette mensen die met dezelfde vragen en dilemma’s rondliepen als ik. Wat een verademing!

En ik ben op weg gegaan, op reis gegaan naar binnen en ontdekte daar de antwoorden op mijn vragen en de oplossingen voor waar ik tegen aanliep. Ik leerde de werkelijke oorzaak achter de problemen in mijn leven kennen. Ik kon eindelijk mijn leven veranderen in de richting die ik graag wilde en heb dat in volle overgave gedaan.

Of ik er nu ben? Altijd gelukkig en in de flow? Zeker niet! Regelmatig vind ik mezelf terug op een dwaalspoor en ben ik de weg kwijt. Het verschil? Ik ben me veel meer bewust van wat er aan de hand is, merk het op en weet nu wat te doen om het te veranderen. Ik ben regelmatig de weg kwijt maar nooit voor lang! En die sleutel wil ik graag aan jou doorgeven!

 

Deze sleutel deel ik graag met je, zodat jij ook jouw sleutel vindt naar een leven met meer rust, ruimte, passie en plezier!

Stel je eens voor hoe het zou zijn als….

 • Je bent in contact met jezelf, gecenterd. Je voelt je krachtig en authentiek. Je weet waar het echt om draait in jouw leven. Je volgt jouw levensweg en je weet dat je goed zit. Diep van binnen weet je dat dit de weg is die je te gaan hebt. Van binnen ben je blij en je voelt je krachtig en zeker van jezelf.
 • Je kunt jouw unieke talenten en kwaliteiten veel meer dan voorheen benutten doordat je de dingen doet die voor jou van wezenlijk belang zijn. Er komt nu meer uit dan je ooit voor mogelijk hield. Je leeft voluit en geniet veel meer van de kleine dingen in het leven waar je vroeger aan voorbij ging. De rem is eraf, je geeft duidelijk richting aan jouw leven en bereikt nu resultaten die je voorheen niet voor mogelijk hield.
 • Je ervaart meer vrijheid om je eigen keuzes te kunnen maken. Je weet wie je bent en waar je precies voor staat. Je maakt je veel minder druk om wat anderen van je vinden en je durft te vertrouwen op jezelf.
 • Je kunt veel meer genieten van de dingen waar je mee bezig bent. Je voelt je losser en energieker en je hebt een gevoel van in controle zijn, je leven meer in jouw hand te hebben. Je durft je eigen plan te trekken en er is orde en rust in jouw drukke leven.

joy 8 557 x 371 

In het Veeg het stof van je Dromen - Programma ontdek je jouw eigen en unieke sleutel die jou toegang geeft tot het leven waar je altijd al van gedroomd hebt.

Dit is wat het Veeg het stof van je Dromen – Programma je biedt:

Stap 1: De balans opmaken

 • Je krijgt een helder zicht op de successen en teleurstellingen in jouw leven en waarom dat zo is.
 • Je ontdekt de reden achter steeds terugkerende negatieve ervaringen in jouw leven. Het wordt je heel duidelijk waarom je steeds tegen dezelfde dilemma’s aanloopt.
 • Je leert een krachtige tool om uit de waan van de dag te stappen en te gaan doen wat er voor jou echt toe doet.

Stap 2: De weg vrijmaken om je droom te realiseren

 • Je ontdekt jouw unieke speciale talent dat jou gaat helpen jouw droom te realiseren
 • Je wordt je bewust van de belangrijkste belemmeringen die voorkomen dat je jouw droom leeft en hoe je die kunt veranderen
 • Je ontwikkelt de kracht van jouw intentie
 • Je ontdekt de oorzaak van stress in jouw leven en hoe je dat kunt veranderen

Stap 3: Jouw innerlijke kracht leren kennen

 • Je ontdekt de belangrijkste innerlijke drijfveren die je gelukkig en gepassioneerd maken
 • Je ontdekt de werkelijke reden achter wat je ongelukkig maakt
 • Je maakt contact met jouw belangrijkste kwaliteiten en talenten

Stap 4: Je levensmissie vinden en ontdekken wat jouw leven de moeite waard maakt

 • Je krijgt een diep inzicht in wie je bent en wat jouw grootste kracht is
 • Je (her)ontdekt wat jouw leven de moeite waard maakt
 • Je ontdekt welke doelen in jouw leven je van binnenuit inspireren en jou er toe aanzetten in volle overgave te leven

Het Veeg het stof van je Dromen - Programma is een inspirerend programma waarin jouw leven en wat je daarin meemaakt centraal staat. Aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen kom je meer en meer in contact met jouw oorspronkelijke creatieve kracht. Daarna volgt een omgekeerd proces waarbij je leert hoe je deze creatieve kracht kunt vormgeven in je dagelijks leven. Je krijgt alle midde­len in han­den om je eigen leven vorm te geven in de richting die jij kiest. Dit begint al tijdens het programma: vanuit jouw individue­le situatie werk je in je eigen tempo aan je eigen the­ma's en bereik je unieke resulta­ten.

Het programma is heel afwisselend. We doen individuele oefeningen waarbij je reflecteert op vragen en dilemma’s die je hebt. Oefeningen in duo’s waarbij je elkaar coacht en feedback geeft. Meditatieve oefeningen die bijdragen aan verstilling en verdiept contact met jezelf. Ervaringsoefeningen in kleine groepjes en plenaire besprekingen. De algehele sfeer is licht en productief waardoor er een optimaal klimaat ontstaat om te ontdekken wat jouw droom is en de eerste stappen te zetten om die droom te gaan vorm geven!

 

Voor wie is het geschikt?

Het Veeg het stof van je Dromen - Programma is voor jou geschikt als:

 • Je bereid bent om uit je comfort zone te stappen en iets te gaan doen wat je tot nu toe nog niet eerder hebt gedaan. Je wilt er nu daadwerkelijk iets aan gaan doen. Je wilt je droom gaan leven;
 • Je wilt ontdekken wat jou van binnenuit inspireert en je durft daarin te investeren. Je durft de hulp van anderen in te roepen om te ontdekken waar jij van begint te stralen. Je bent bereid in jezelf te investeren om dat te bereiken. Want je weet dat dit de beste investering is die je kunt doen;
 • Je een doener bent die in beweging wilt komen. Daar waar anderen berusten en op hun best comfortabel ongelukkig zijn wil jij in beweging komen en een eerste stap zetten.

Voor de zekerheid willen wij je ook meegeven wanneer dit programma niet geschikt voor je is. Deelname is zonde van je tijd en geld als je:

 • Niet bereid bent om naar jezelf te kijken en op onderzoek uit te gaan;
 • Je niet gelooft dat je in staat bent om jezelf en jouw situatie te veranderen;
 • Je niet open staat om eens op een andere manier naar jezelf en naar jouw leven te kijken;
 • Je alles graag wilt blijven doen zoals je dat altijd gedaan hebt.

De deelnemersgroep zal bestaan uit “gewone” mensen net als jij en ik. Zij hebben echter een gemeenschappelijk kenmerk: de wil om uit de waan van de dag te breken en te gaan doen wat er echt toe doet. Dat alleen al maakt het Veeg het stof van je Dromen - Programma tot een hele inspirerende omgeving, je omringt weten met mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en net als jij besloten hebben er iets aan te gaan doen!

 

Door het volgen van het Veeg het stof van je Dromen - Programma krijg je alles in handen om jouw droom te gaan leven!

 

Toch doen we graag iets extra’s voor je…

Naast het voorgaande krijg je de volgende waardevolle bonussen:

Bonussen

Bonus 1

Doorbraak-Sessie (waarde € 97,-)

In een persoonlijke één-op-één Doorbraak-Sessie van 90 minuten helpen wij je om jouw verlangen te concretiseren, belemmeringen die je in de weg staan helder te krijgen en in beweging te komen om jouw leven te veranderen in de richting die jij graag wilt! Het is daarmee een uitstekende voorbereiding op het Veeg het stof van je Dromen Programma!

Bonus 2

30 Minuten individuele telefonische ‘LeefjouwDroom’-Sessie (waarde € 97,-)

Waarschijnlijk heb je een geweldig ervaring gehad met het Veeg het stof van je Dromen Programma en het voordeel is dat je nu in je eigen tempo verder aan de slag kunt gaan met het actieplan wat je tijdens het programma gemaakt hebt. Toch kan er een moment komen dat je ergens tegen aanloopt en even niet weet hoe je verder kunt. Dan is het handig als je op dat moment hulp kunt krijgen en een aantal vragen beantwoord wil hebben. Om dit te ondervangen, bieden wij je een telefonische ‘LeefjouwDroom’-Sessie van 30 minuten aan: je kunt dan je vragen of een dilemma waar je tegen aan loopt aan ons voorleggen. Zo krijg je alsnog antwoord op je vragen en de mogelijkheid om het verschil te maken tussen één of meerdere stappen verder komen.

Bonus 3

Exclusief VeeghetStofvanjeDromen-Netwerkforum (waarde € 297,-)

Dit exclusieve VeeghetStofvanjeDromen-Netwerkforum biedt je de gelegenheid om gedurende 6 maanden na afloop van het Programma met de andere deelnemers van jouw groep ervaringen uit te wisselen. Het online forum kan, als je er gebruik van maakt, een van de meest waardevolle onderdelen van het seminar zijn. Op het forum heb je de mogelijkheid om contact te onderhouden met de andere deelnemers die net als jij serieus bezig zijn om uit de waan van de dag te breken en hun droom te gaan leven. Je vindt hier antwoord op je vragen en onderlinge inspiratie. Je zult gesteund en aangemoedigd worden door collega-deelnemers, delen in elkaars successen, leren van elkaars fouten en steun vinden als de dingen niet gaan zoals je graag zou willen, zodat het makkelijker wordt om door te zetten.

Bonus 4

Actie-Inspiratie toolkit (waarde € 197,-)

Je ontvangt na afloop van het Programma drie maal (na 1, 3 en 6 maanden) een Actie-Inspiratie toolkit die jou een enorme boost geeft om uit de macht der gewoonte te stappen en te gaan doen wat er voor jou echt toe doet. Om te stoppen met wat je altijd hebt gedaan en iets te gaan doen wat je nog niet eerder hebt gedaan vraagt veel moed en doorzettingsvermogen. De Actie-inspiratie toolkit bevat waardevolle tips, oefeningen en instructies om door te gaan op de weg die je hebt ingezet tijdens het Veeg het stof van je Dromen - Programma. Zodat het je lukt om jouw droom daadwerkelijk te realiseren!

Wanneer en Waar?

Het Veeg het stof van je Dromen - Programma duurt in totaal 6 dagen verspreid over 3 maanden. Op dit moment is er nog geen volgend programma gepland. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van onze plannen stuur dan een mail.

 

 

tevredenheidsgarantie

Wij zijn er vast van overtuigd dat ook jij met dit Programma een grote stap kunt zetten in wat je echt wilt. Maar mocht jij desondanks aan het einde van het Programma constateren dat je niets hebt geleerd en geen stap verder bent gekomen, lever dan vóór je naar huis gaat de materialen in en vraag je geld terug. Dan krijg je dat. Geen gedoe. Geen voorwaarden. Geen restricties. Dat is de Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie die wij je geven.

Nu hebben wij je echt álles verteld wat nodig is om te kunnen beslissen of wilt deelnemen aan het Veeg het stof van je Dromen - Programma. Als je voelt dat je veel meer uit je leven kunt halen dan je nu doet dan nodigen wij je graag uit om mee te doen. Wij gaan graag met je aan de slag om van jouw leven weer een bron van energie, uitdaging en plezier te maken.

Heb je vragen of twijfels over jouw deelname aan het Veeg het stof van je Dromen - Programma? Mail ons dan via info@veeghetstofvanjedromen.nl of bel ons (06-53751279) en je krijgt een eerlijk antwoord.

 

Ben je er klaar voor om los te breken uit de sleur van het dagelijks leven en je droom te gaan leven?

Schrijf je snel in, er zijn maar 12 plekken! De investering in het Veeg het stof van je Dromen - Programma bedraagt € 1.997,-- inclusief BTW. Kun je de BTW verrekenen dan is het bedrag exclusief 21 % BTW. 

vink 

Ja, ik schrijf me in voor het Veeg het stof van je Dromen - Programma

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 7 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van eventuele reeds betaalde bedragen.

 

 

PS. We zijn niet zo gewend om in onszelf te investeren. We geven makkelijk veel geld uit aan een nieuwe auto, een vakantiereis of een nieuwe computer. Maar hoeveel vindt jij jezelf waard? Ben jij het waard om in te investeren?

 

Tot ziens!