Marianne Rucphense heide 220 x 265

 

Marianne:

"Mijn eigen transformatieproces, nieuwsgierigheid en het steeds weer opnieuw mijn grenzen verleggen vormen de basis van waaruit ik werk. Mijn scholing wordt in de eerste plaats gevormd door het leven zelf".

Marianne is biografisch coach. Haar passie is het begeleiden en coachen van mensen tijdens overgangen in de levensloop. Overgangen zijn gebeurtenissen in je leven waarbij een oude situatie overgaat in iets nieuws. Overgangen zoals werkloosheid, een nieuwe carrièrestap, geboorte van een kind, het overlijden van een dierbare, plotselinge ziekte. Maar ook een onvervuld verlangen, het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan dat er nu is. Een overgang biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. 

 

Marianne is gecertificeerd biografisch coach, lid van de beroepsorganisatie voor biografiewerk, gecertificeerd facilitator van het Anné Linden Boundary model, Avatarmaster en is geregistreerd Bach consulent bij de Dr Edward Bach Foundation in Engeland.

Onlangs is zij gelicenseerd als Art of Feminine Presence Teacher. Al haar levenservaring en een schat aan kennis en ervaring opgedaan in diverse opleidingen en cursussen komen samen in haar workshop "eigenliefde als basis", een driedaagse workshop met als thema's: eigenwaarde, zelfrespect, zelfwaardering/eigenliefde. Alles valt of staat met "jezelf zien". Verder begeleidt zij VIP dagen en individuele coachingstrajecten voor mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun leven, in verbinding met zichzelf. Sleutelwoorden zijn: eigenliefde, zelfwaardering en moeiteloos leven.