Wij werken met mensen die hun leven een nieuwe wending willen geven.

Die niet langer geleefd willen worden door de waan van de dag. Die vastbesloten zijn om te ontdekken wat zij werkelijk willen in het leven en te gaan doen wat er echt toe doet. Mensen die meer rust, ruimte en vrijheid willen ervaren in hun leven en het plezier en de passie terug willen.

Die alleen niet weten HOE je dit voor elkaar krijgt.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je leven is een sleur geworden. Je merkt dat je met steeds minder plezier de dingen doet. Je bent sneller geprikkeld, je bent kortaf en zo wil je niet zijn. Je vindt jouw leven saai en voorspelbaar. Je wilt iets anders maar weet niet waar te beginnen.

Je ervaart veel onrust in je leven, komt te weinig aan jezelf toe, je bent snel moe en je ziet op tegen de dingen die je moet doen. De balans is zoek in jouw leven. Je merkt dat je te weinig toekomt aan jezelf en je voelt je geleefd door de verwachtingen van de mensen om je heen. Op je werk en thuis. Je bent het contact met jezelf aardig kwijtgeraakt ondertussen en je wilt dit herstellen maar iedere keer weer stap je in dezelfde valkuil.

Het werk wat je nu doet geeft je niet langer inspiratie en plezier. En je merkt dat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt minder worden. Je hebt het gevoel dat je van alles moet. De druk om te presteren is groot. 'S avonds als je thuiskomt ben je moe en heb je nergens zin meer in. Je vindt het leven zwaar en niet inspirerend.

Heb jij het idee dat je roofbouw pleegt op jezelf? Merk jij ook dat er continu zoveel ‘moet’, dat je voortdurend druk bent en bezig bent vanuit wilskracht en niet vanuit plezier en passie? Veel mensen denken vaak ‘nog even, dan wordt het beter’. Maar als je terugkijkt, hoe lang gaat het dan al zo? En als je vooruit kijkt: is er dan zicht op verandering?

 

Vragen waarmee je naar ons toe zou kunnen komen...

Wanneer je je steeds vaker afvraagt wat de zin en betekenis is van jouw leven en op onderzoek wilt uitgaan. Je wilt je vervuld en geïnspireerd voelen. Je wilt je met essentiële dingen bezig houden in je leven. Je wilt nu echt in beweging komen en het niet langer uit stellen. En je bent bereid om uit je comfort zone te stappen en iets te gaan doen wat je tot nu toe nog niet eerder hebt gedaan. Je wilt je droom gaan leven!

Wanneer je wilt ontdekken wat je van binnenuit inspireert en daarin durft te investeren. Je hebt het gevoel dat er veel meer uit jou kan komen dan nu het geval is en je wilt daadwerkelijk iets gaan doen om het te veranderen. Je wilt ontdekken waar jouw passie en plezier zit. Je wilt gaan doen wat er voor jou echt toe doet! Je durft de hulp van anderen in te roepen om te ontdekken waar jij van begint te stralen. Je bent bereid in jezelf te investeren om dat te bereiken. Want je weet dat dit de beste investering is die je kunt doen.

Wanneer je lef hebt en jouw leven naar een hoger niveau wilt tillen: je hebt de moed om te durven kiezen voor je droom en bent vastberaden om daar te komen. Daarbij wil je jezelf ontwikkelen en ontplooien. Je wilt werken aan jouw doorzettingsvermogen, focus en toewijding. Zodat jouw droom werkelijkheid wordt.

Wanneer je een doener bent die in beweging wilt komen. Al lang heb je een sluimerend verlangen om te ontdekken wat je nu echt wilt in je leven. Je wilt losbreken en op weg gaan om te ontdekken wie jij in essentie bent en hoe je vandaar uit jouw leven kunt vormgeven. Daar waar anderen berusten en op hun best comfortabel ongelukkig zijn wil jij in beweging komen en een eerste stap zetten.

Welke vraag heb jij? En ga jij op weg...? 

 

Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze.