Wil jij leven vanuit vrije wil en wil je bezig zijn met wat er echt toe doet in jouw leven? Maar…

 

heb je er last van dat de waan van de dag je steeds zo in beslag neemt en je er niet in slaagt om jouw leven vorm te geven zoals jij dat graag wenst?

Is voor jou de waan van de dag, alle drukte die dagelijks op je afkomt, de grootste belemmering in jouw leven? Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt? De hectiek op je werk, zorgen voor je gezin, een druk sociaal leven, het willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. We hebben het ‘druk, druk, druk’ met onze dagelijkse bezigheden, die we vaak uitvoeren zonder er echt mee in contact te zijn.

Heb je het gevoel dat je voortdurend op je tenen loopt? Voel je je vaak gejaagd en kun je geen rust vinden? Of denk je wel eens: is dit nu het leven waar ik blij van word?

 

Wij zijn Pieter van der Gaag en Marianne De Bondt en het is onze passie om mensen te begeleiden die hun leven een andere wending willen geven. Die zich willen losmaken uit de waan van de dag en op zoek zijn naar meer passie, vrijheid en plezier in hun dagelijks leven.

We weten welke stappen hiervoor nodig zijn. We hebben ze geleerd met vallen en opstaan in ons eigen leven en door de jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. 

 

Pieter en Marianne Stavoren worstel je 65 procent

 

Vaak heeft dit te maken met het ontbreken van een goede en bij jou passende aanpak. Met een benadering waarbij jij je comfortabel voelt ontdek jij hoe je jezelf belemmert en maak je de weg vrij om te ontdekken wat je nu echt wilt. Wat het je oplevert? Meer vrijheid, meer rust en het gevoel een zinvol leven te leiden. Een leven dat bij je past en waar je blij van wordt.

Hoe? We kunnen jou de sleutel aanreiken waarmee jij jouw leven vormgeeft zoals jij dat wilt. Zodat jij de persoon wordt die je altijd al wilde zijn. Je jouw talenten en mogelijkheden volledig benut. Zodat je eindelijk bezig bent met de dingen die er voor jou echt toe doen. En jouw leven in overeenstemming is met zoals jij dat graag zou willen vormgeven.

 

klik hier om te ontdekken of ook jij baat kunt hebben bij onze dienstverlening.