Gratis e-boekje voor mensen die worstelen met de waan van de dag en meer rust, ruimte, vrijheid en plezier willen. 

Herken je jezelf in één van de volgende uitspraken?

  • ik heb moeite me te ontspannen, voel me opgejaagd en rusteloos
  • ik kom tijd tekort, het werk is nooit af
  • ik doe mijn best, maar het is nooit genoeg
  • ik heb geen oprechte aandacht voor mijn kinderen of mijn partner
  • ik loop veel te piekeren, maak me zorgen over mijn financiën
  • ik heb geen tijd voor familie en vrienden of om leuke dingen te doen
  • ik heb vage lichamelijke klachten als gevolg van overbelasting
  • ik voel me lusteloos, heb geen energie
  • ik word geleefd door mijn gezin en mijn agenda
  • Of denk je wel eens: wat wil ik nu eigenlijk?

 

Is voor jou de waan van de dag, alle drukte die dagelijks op je afkomt, de grootste belemmering in jouw leven? Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt? De hectiek op je werk, zorgen voor je gezin, een druk sociaal leven, het willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. Merk jij ook dat er continu zoveel ‘moet’, dat je voortdurend druk bent en bezig bent vanuit wilskracht en niet vanuit plezier en passie?

Met de juiste aanpak ontdek jij hoe je jezelf belemmert en maak je de weg vrij om te ontdekken wat jij werkelijk wilt en hoe dit vorm te geven in jouw dagelijks leven. Wat het je oplevert? Meer vrijheid, meer rust en het gevoel een zinvol leven te leiden. Een leven dat bij je past en waar je blij van wordt.

 

Willingen Pieter 3 200 x 247Marianne Rucphense heide 220 x 265

 

Wij zijn Pieter van der Gaag en Marianne De Bondt en het is onze passie om mensen te begeleiden die hun leven een andere wending willen geven. Die niet langer geleefd willen worden door de waan van de dag. Die vastbesloten zijn om te ontdekken wat zij werkelijk willen in het leven en hun passie en plezier terug willen.

Die alleen niet weten hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

Als je wilt - en als je durft - helpen wij je te ontdekken wat jouw sleutel is naar een leven waarin je meer rust, ruimte, vrijheid en plezier ervaart!

 

 

Als je rechts op deze pagina je voornaam en email adres invult dan sturen wij je:

5successtips2-transparent 250 x 329

 

 

Het gratis e-boekje ‘In 5 stappen op weg naar het leven van jouw Droom’ voor mensen die hun droom willen gaan leven met inspirerende tips voor meer passie en plezier.

 

Een gratis abonnement op het eZine "Leef je Droom". Zo ben je elke maand verzekerd van een inspirerend artikel en gemakkelijk toepasbare tips om op weg te gaan naar het leven van jouw droom!

 

 

 

 

 

 

Privacy waarborg:

Je wordt niet gespamd en je gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt. Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor het abonnement op het eZine en het versturen van het e-boekje.